Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EXPERIDANCE MEGLEPETÉS SZILVESZTERI GÁLA
RaM Colosseum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szilveszter estéje egy évben csak egyszer van! Ezen az estén nekünk élményszerzőknek, élményszervezőknek még kiemeltebb feladatunk, mint egyébként, hogy felülmúlva éves teljesítményünket megteremtsük vendégeinknek azt a tökéletes környezeti, gasztronómiai és produkciós milliőt mely gondolataink elolvasása után lehet, hogy pont az Ön és partnere kikapcsolódását szolgálhatja.

A RaM Colosseum és az ExperiDance méltán világhírű csapata egy kitűnő környezetben, egy nagyszerű konyhával és egy megismételhetetlen, egyedi és eredeti 70 perces Román Sándor koreográfiai összeállítással várja azokat a feltöltődni vágyókat, akik az év utolsó estéjén a tökéletes hangulat és évzárás érdekében valóban nem kívánnak kompromisszumot kötni semmivel!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A RaM Colosseumban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha előzetesen átküldöd azt a rampenztar@experidance.hu email címre - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?