Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
Már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! A Mastercard Priceless Specials támogatásával a szokásos éjfél helyett már 21:00-tól vehetsz nálunk jegyeket féláron. Próbáld ki most!

KERESZTANYA
Mikroszkóp Színpad - Mikroszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 872 értékelés alapján
  Leírás
A Harlekin Bábszínház és az Orlai Produkciós Iroda közös produkciója.

A Tündérkeresztanya című cigány népmeséből Csató Kata ötlete alapján írta: Veres AndrásMesék mindenütt vannak, még a szemétre dobott limlomok között is. Milyen történet rejtőzhet az ócskaságok sűrűjében? Miféle mesemondó az, aki éppen itt, a felesleges tárgyak között, keresi a csodát? „Volt egyszer egy szegényasszony...”, sokszor hallottuk már ezt a történetet. De vajon gondoltunk-e már arra, milyen az, amikor valakinek tényleg nincs semmilye? Ha valaki olyan szegény, hogy a fának még keresztanyja sincsen? Milyen sors vár egy ilyen fúra Megtalálhatja-e a boldogságot, az is aki ilyen szegénynek született? Ha megállunk egy pillanatra, mindennapi rohanásunk közben, és végighallgatjuk a kacatok furcsa mesemondóját, elgondolkodhatunk bánaton és örömön, szegénységen és gazdagságon, életen és halálon. Talán többek is leszünk tőle. Egy kicsit. Az előadás sok szempontból különlegesség, egyrészt Csákányi Eszter először fog bábok segítségével megszólaltatni egy népmesét, másrészt először vállal egy olyan gyerekeknek is szóló produkcióban szerepet, amelyben minden szerepet ő szólaltat meg.
  Szereposztás
Játssza 
Csákányi Eszter 
  Stáblista
Rendező 
Csató Kata 
Koreográfia 
Nemes Zsófia 
Zeneszerző 
Bakos Árpád 
Tervező 
Kósa Annamária 
  Jegynyomtatásról
Mikroszínpadon elég bemondani a neved a jegypénztárban, hogy ültetőkártyát kapj, így nem probléma, ha nincs kinyomtatva a jegyed!
  Cím
  Hogy tetszett?