Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
IN'N'OUT - ZADAM TÁRSULAT
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Avagy komédia, de tánc-e?

A Zadam Társulat előadása.

A Sissi Őszi Tánchét keretében.Színház az egész világ.
Ha igaz a mondás, akkor az életünk egyetlen előadás. A bemutatásra kerülő jelenetek írói, rendezői, főszereplői és statisztái, sőt még nézői is mi magunk vagyunk.
A végén ne felejtsünk el tapsolni!

Az előadás arra az aktuális problémára reagál, mely globális szinten veti fel a minőség és mennyiség, művészet és árucikk, show-business és önkifejezés arányainak kérdését. A műfaji határok elmosódása illetve a különböző befogadói közegek által támasztott elvárások gyakran hatnak egymással ellentétes irányban. Mindez érdekes helyzetet teremt az alkotóművészek és a közönség számára egyaránt.
Az In’N’Out ironikus és önironikus látásmódja, dramaturgiája közérthető módon fogalmazza meg mindezt. Konkrét válaszok helyett választási lehetőségeket kínál fel a színházban, mint társadalmi színtéren.
Az alkotók sokrétű képzettsége és több évtizedes előadóművészeti tapasztalata összegződik ebben a precízen felépített struktúrában, melyben egymást kiegészíti és szervesen egymásra épül a ritmikusan váltakozó színpadi szöveg, mozgás és tánc az aikidótól a baletten át a néptáncig. Komikum, tragikum, ének és hörgés, kötélhúzás és intimitás, menüben szappanbuborékkal. Jéggel vagy anélkül.
Amikor egyszerre vagyunk bent és kint.

Koreográfia, és előadás: Szász Dániel, Zambrzycki Ádám
Rendezés, és zenei szerkesztés: Zambrzycki Ádám
Fény és technika: Molnár Péter

"Szórakoztató, könnyed, ironikus és önironikus szkeccs Zambrzycki Ádám és Szász Dániel munkája, mely a kortárs táncot lendületesen házasítja össze a stand up comedy-vel. Más szemszögből: tévéshow-paródia, melyben a kritizált és kritikusa összeér. Kifejezetten szórakoztató, többszörösen önreflexív játék ez az előadás." (Tóth Ágnes Veronika)

www.bethlenszinhaz.hu
www.zadam.hu

SŐT7 - Sissi Őszi Tánchét - 2012. november 16-22
a Bethlen Téri Színházban, Erzsébetváros fennállásának 130. évfordulóján

Erzsébet királynő, népszerű nevén Sissi 175 éve született, Erzsébetváros pedig idén ünnepli fennállásának 130. évfordulóját. A több mint 80 éve Erzsébetváros szívében alapított Bethlen Téri Színház, mely az elmúlt 15 évben a kortárs táncművészet otthona volt, egy hét napos, hét előadásból álló kortárstánc fesztivállal kíván hozzájárulni a hetedik kerület születésnapjának méltó megünnepléséhez.

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?