Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÚTON - KUN ATTILA ÉS A MAGYAR TÁNCMŰVÉSZETI FŐISKOLA
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kun Attila koreográfiái a Magyar Táncművészeti Főiskola Moderntánc szakirány végzős növendékeinek előadásában.

A Sissi Őszi Tánchét keretében.1. Vivaldi: Négy évszak – Tél
2011 telén kezdtem dolgozni az évfolyam növendékeivel. Egy „félkész” lépésanyaggal érkeztem hozzájuk, amit a növendékek fizikai képességihez mérten alakítottunk át. Inspiratív időszak volt számomra, hogy munka közben ismerhettem meg és ismerhettem fel a növendékek egyéni erősségeit és a még erősítésre szoruló képességeiket. Tanári rendtartással, katonás fegyelemmel dolgoztunk, aminek az eredménye egy muzikális, Vivaldi zenéjéhez méltó míves előadás.

2. Me voy
Zene: Umebayashi – Yumenji's theme
Előadó: Takács Zsófia
A koreográfia egy csipetnyi tiszteletadás Spanyolország felé. 2012 első három hónapját töltöttem el ebben a csodálatos és élettől duzzadó országban. „Jöttment” voltam, de családtagként fogadtak és engedtek utamra. Köszönöm!

3. Úton
Zene: Lajkó Félix /Hosszú/
Friss darab. A növendékek – akik már-már kész előadók és kész táncművészek – a vizsgakoncertjükre készülnek ezzel a darabbal. A koreográfia célja, hogy technikai és előadói képességeik felső határait lépjék át. Elhagyják a „még lazán képes vagyok rá” álbiztonsági zónáját, és a „legközelebbi fejlődési zónát” vegyék célba. Csakúgy, mint ahogy majd tenniük kell professzionális karrierjük minden egyes napján.

www.bethlenszinhaz.hu

SŐT7 - Sissi Őszi Tánchét - 2012. november 16-22
a Bethlen Téri Színházban, Erzsébetváros fennállásának 130. évfordulóján

Erzsébet királynő, népszerű nevén Sissi 175 éve született, Erzsébetváros pedig idén ünnepli fennállásának 130. évfordulóját. A több mint 80 éve Erzsébetváros szívében alapított Bethlen Téri Színház, mely az elmúlt 15 évben a kortárs táncművészet otthona volt, egy hét napos, hét előadásból álló kortárstánc fesztivállal kíván hozzájárulni a hetedik kerület születésnapjának méltó megünnepléséhez.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?