Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A BESZÉLŐ FA - ESZME BÁBSZÍNHÁZ
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A BESZÉLŐ FA
ESZME bábszínház
Bábszínház kakaóval, kaláccsal és kézműves foglalkozással Tudnak-e a fák beszélni? El tudják-e mondani, ha valami bajuk van? Emil, a csodabogár csodalégy szerint: igen. (Állítása szerint ő maga is beszéli a fák nyelvét.) Al Berta, a vakondlány viszont azt állítja: Emil hazudik, a fák nem beszélnek. Az öreg diófa másik két lakója (L. Vira, a mókus és Henyek, a medve) Emilnek hisz. Kinek van igaza? Meg lehet érteni egy öreg és beteg diófát? És, ha megértettük, meg is tudjuk menteni?

A mesekertet megtervezte: Tóth Eszter
Fölásta és beültette: Tóth Zsuzsa és Kakuszi Zoltán
Madarait betanította és vezényelte: Bakos Árpád
A szóvirágokat beojtotta: Kolozsi Angéla
Kigyomlálta: Nemes Zsófia
Fölnevelte: Csató Kata
Locsolja: Törőcsik Eszter; Sz. Nagy Mária

A 2006-ban létrejött Európai Szabadúszó Művészek Egyesülete (ESZME) megalapításának célja a szabadúszó művészek érvényesülésének felkarolása volt, felismerve, hogy a művészek számára a minőségi alkotáshoz elengedhetetlen az anyagi biztonságérzet, valamint a tudat, hogy a megszülető előadások nagy valószínűséggel el is jutnak a közönséghez, vagyis bemutatásuk nem fog anyagi és egyéb problémák miatt esetleg évekig várni.
E célok megvalósítása jelentős kapcsolati tőkét, és folyamatos szervezést igényel, mellyel az induló, és/vagy igen kis létszámú műhelyek általában nem rendelkeznek. Ez különösen fájdalmas lehet, hiszen nagyon sokszor ezekben a kis műhelyekben keletkeznek a legszínvonalasabb, legújszerűbb, legötletesebb megoldásokkal dolgozó alkotások, melyek viszont kapnak megfelelő nyilvánosságot, így a legtöbbször elvesznek mind a szakma, mind a kultúra számára. Az egyesület éppen ezért műsorszervezői, programközvetítői segítséget, gazdasági és jogi tanácsadást nyújt tagjainak, segíti promóciójukat külföldön és Magyarországon egyaránt

Ajánlott korosztály: 3-6
  Szereposztás
Játssza 
Sz. Nagy Mária 
Játssza 
Törőcsik Eszter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?