Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KÉT ÖSSZEILLŐ EMBER
Veszprémi Petőfi Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 176 értékelés alapján
  Leírás
Domján Edit és Szécsi Pál szerelme veszprémi színpadon.

Szécsi Pál és Domján Edit tragikus szerelmének történetét eleveníti fel Keller János és Váradi Eszter Sára a Két összeillő ember című előadásban. A székesfehérvári Vörösmarty Színház vendégjátékát március 22-én, péntek 19 órakor láthatja a veszprémi közönség a Petőfi Színházban.Az előadás nyáron már vendégszerepelt Veszprémben, a sikeres fogadtatás és a nézői igények miatt a teátrum újból meghívta a produkciót. Csikós Attila szövegkönyve a rövid ideig tartó, ám legendás szerelem drámai, szenvedélyes és gyakran humoros állomásait mutatja be, nem kronologikus sorrendben. A darab két ismert emberről szól, de nagyon valószínű, hogy az előadást látva sokan magukra, életük egy-egy hangsúlyos pillanatára emlékeznek.

A darab keletkezéséről Keller János veszprémi színművész azt monda, az ötlet az övé volt, Székesfehérváron február óta adják elő a drámát óriási sikerrel. Az alaptörténet Szécsi Pál és Domján Edit nyolc hónapos szerelmét mutatja be, de közben az egész életüket is megismerhetjük. A felzaklató történet két nagyon érzékeny, sérült emberről szól, akikről sok, eddig kevéssé ismert dolgot is megtudhatnak a nézők. Úgy vélte, a darab tanulsága, hogy mindent fel lehet dolgozni, hogy ha amikor szükséges, tudunk segítséget kérni - ők azonban nem tudtak.

Az előadásban székesfehérvári zenészek közreműködnek, nekik is köszönhetően összesen 18 ismert és kevésbé ismert dal hangzik el Szécsi Páltól és Domján Edittől.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Veszprémi Petőfi Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
Veszprémi Petőfi Színház, 8200 Veszprém, Óvári Ferenc utca 2 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?