Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BERNÁTH FERENC ÉS A KÁRPÁTALJAI FILHARMONIKUSOK
Duna Palota - Duna Palota Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.0 / 10) - 27 értékelés alapján
  Leírás
Bernáth Ferenc és az Ungvári Filharmonikusok

A kárpátaljai gitárművész koncertje a Duna Palotában.Műsor:

Mertz, Villa-Lobos, De Falla, Dyens művei

Leo Brouwer: Concerto No.3 „Elegiaco”for guitar and orchestra

Közreműködők:

Bernáth Ferenc (gitár)

a Kárpátaljai Ungvári Filharmónia kamarazenekara (Ukrajna)
művészeti vezető: Vladislav Jurosh

Vezényel: Viktoria Svalyavchik-Tsanko

A Kárpátaljai Területi Filharmónia (Ungvár, Ukrajna) Kamarazenekara 1978-ban alakult. Több művészeti vezetővel az élén koncertezett szerte Ukrajnában és külföldön egyaránt. 1992-től, jelenleg is a zenekar művészeti vezetője Vladiszláv Jurosh, Ukrajna Érdemes művésze. Már a kezdetektől fogva a zenekar magas színvonalú és elismert művészeti szerepet játszott Ukrajna komolyzenei életében. Ennek bizonyítéka az Ukrajnai Országos Kamarazenekarok Versenyén szerzett győzelem 1983-ban, a háromszorosan odaítélt Zádor Dezső zenei előadóművészeti díj és a nemzetközi fesztiválokra való többszörös meghívás szerte Európában. A Zenekar repertoárjába tartoznak Albinoni, Vivaldi, Bach, Mozart, Shtraus, Brahms, Dvorak művei, valamint Ukrán zeneszerzők művei Kolodub, Szkorik, Zádor, Márton, Sztankovics stb. A zenekarban elismert művészek játsanak akik szólóban is nemzetközi hírnévvel bírnak és felléptek Ukrajnában, Magyarországon, Németországban, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Ausztriában, Mexicoban, Kanadában, USA-ban.
  Stáblista
Gitárművész 
Bernáth Ferenc 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?