Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
G.I.T.T. - GANGARAY IMPROVIZÁCIÓS TÁNCTALÁLKOZÓ
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Múlt év őszén indult útjára a Gangaray Dance Company improvizációra épülő programja a Bethlen Téri Színházban.Az elmúlt egy év alatt számtalan tánc- és zeneművész fordult meg a G.I.T.T. színpadán, köztük neves, professzionális előadókkal, valamint ifjú, feltörekvő tehetségekkel. Minden alkalom, minden előadás más és más, hiszen ezeken az esteken mindenki rögtönöz.

Novembertől izgalmas kísérletbe kezd a csapat- napi hírekből merít majd témát és ihletet az előadáshoz. Az est végén egy beszélgetés keretében közösen dolgozhatóak fel a látottak.
Egymásból töltekezve, egymást inspirálva, másodpercről másodperce épül és születik meg egy aktualitásaiban is megismételhetetlen darab.

Az élőzenét a Gangaray Impro Band alkalmi művészei biztosítják.

Házigazdák: Maday Tímea Kinga és Hámor József
Zene: Gangaray Impro Band

Maday Tímea iInga – Fülöp Viktor-ösztöndíjas táncművész-koreográfus, jelenleg a Gangaray Dance Company táncosa és koreográfusa. 2002-től tanult és dolgozott a P.A.R.T.S.-nál (Performing Arts Research and Training Studio), részt vett David Hernandez, Anne Teresa De Keersmaeker, a Rosas Company projektjeiben, tagja volt a Hofesh Shechter Dance Companynak és dolgozott a Cirque du Soleil 'Zaia' című előadásán is.

Hámor József – Harangozó Gyula és Imre Zoltán-díjas táncművész-koreográfus, 2004-ben megalapította saját együttesét, a Gangaray Dance Companyt, aminek mai napig a művészeti vezetője. Pályája során megfordult többek között a Magyar Fesztivál Balettnél, tagja volt Frenák Pál Társulatának, 2005-ben pedig a meginduló MU terminálnak lett szakmai vezetője
Dolgozott többek között a Bozsik Yvette Társulattal, a Budapest Táncszínházzal, a Duda Éva Társulattal és a PR Evolution Dance Companyval.

Fotó: Dusa Gábor
  Szereposztás
Színész 
Hámor József 
Színész 
Maday Tímea 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?