Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TREBLA, A BÁRÁNY - APRÓ SZÍNHÁZ
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Zenés mesejáték
Az Apró Színház előadása.

„Hegyen, völgyön, dombon át egy hűs patak csordogált. A patak partján élt három testvér: Ada, Sári és Noémi. Se anyjuk, se apjuk nem volt, de még házuk sem, ahol alhattak volna, csak egy birkájuk.“
Hogy milyen viszontagságos út vezet a három lánynak és a birkának a boldogság felé azt megtudhatod az Apró Színház meséjéből.Az előadás két cigány mesét dolgoz fel, amelyben a szereplők az ördöggel küzdenek meg. A cigány kultúra táncos és zenei világa színesíti a mesét. A mese három testvérről szól, akiknek van egy birkájuk és addig, amíg az ördög meg nem érkezik békés életükbe, nem is sejtik, hogy milyen titkot őriznek ők valójában.
A gyermekek az előadás alatt megfigyelhetik, hogy a főhős a gonosszal való küzdelem alatt a milyen akadályokba ütközhet és hogyan küzdi le azokat.

Az előadást beválogatták a 2009-es Gyermek- és Ifjúsági Színházi Szemle programjába, valamint a XIX. ifj. Horváth Mihály Nemzetközi Színjátszó Fesztiválon a legjobb előadásért járó díjat nyerte el.

Ajánlott korosztály: 5-12 év

www.bethlenszinhaz.hu
www.aproszinhaz.hu
  Szereposztás
Színész 
Csík Andrea 
Színész 
Bisztricsány Linda 
Színész 
Császár Réka 
Színész 
Tarján Veronika 
Színész 
Horváth Kristóf 
  Stáblista
Rendező 
Vidovszky György 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?