Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BOLLÁR KÓTYAG ÉS MÁMORI NELLIKE NAGY TALÁLKOZÁSA - TINTALÓ TÁRSULAT
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Bollár Kótyag és Mámori Nellike nagy találkozása bábjáték A TINTALÓ TÁRSULÁS előadása

Bábszínház kakaóval, kaláccsal és kézműves foglalkozással A legnagyobb csillagok ideje is leáldozik egyszer. Kornélia kisasszonynak, a Cirkusz Minibusz nevű vándortársulat légtornászának is búcsút kell vennie a manézstól. Azaz csak kellene, ha a cirkusz direktorának szíve nem esne meg egykori csillagán. Kornélia bohócként dolgozik tovább a vándortársulatban. Kezdeti ódzkodása hamar elmúlik, amikor rájön, hogy csetlő­botló figuraként a publikum épp annyira kedveli őt, mint akrobataként. Talán még jobban is! Kornéliából így lesz tehát Nellike. Aztán egy szép napon a Cirkusz Minibusz direktora új bohócot vesz fel Nellike mellé. Bollár Kótyag érkezése fenekestül forgatja fel Nellike ­ és így a vándortársulat életét is. Alkotók: Badacsonyi Angéla, Rumi Zsófia, Sipos Katalin, Sisak Péter Játssza: Törőcsik Eszter A Tintaló Társulást Sipos Katalin és Sisak Péter alapította 2005­ben Kecskeméten, a színházhoz egy évvel később csatlakozott Badacsonyi Angéla, aki azóta állandó alkotótárs. A Társulás célja az volt (és mind a mai napig az), hogy a gyerekközönség számára színvonalas és szórakoztató előadásokat hozzon létre. Az elmúlt hat év során a Tintaló négy interaktív játékot és hat színházi előadást készített. A Társulás járja az országot és járja Európát. Ajánlott korosztály: 3 éves kortól http://www.bethlenszinhaz.hu http://www.eszme.eu
  Stáblista
Játssza 
Törőcsik Eszter 
Alkotó 
Kolozsi Angéla 
Alkotó 
Rumi Zsófia 
Alkotó 
Sipos Katalin 
Alkotó 
Sisak Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?