Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PEPITA PLAYBACK SZÍNHÁZ
KoMod Színház - Színházterem Komod

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Én én vagyok. Nincs a világon még egy ugyanilyen ember. Egyes részleteket tekintve sokan hasonlítanak hozzám, de egészében véve senki. Ennélfogva bármit teszek, azt magamnak tulajdoníthatom, hiszen én magam választottam… (Virginia Satir)A Pepita Playback Társulat egy olyan improvizációs műfajt képvisel, ahol a színpadon megjelenő történetek a nézők érzései, hangulatai és személyes történetei alapján jelennek meg. A nézőkkel a játékmester tartja a kapcsolatot, és a ő adja fel az érkező érzéseket, hangulatokat a színészeknek, akik a zenész hangulati kíséretében megjelenítik azokat.
Bárhol is játsszanak playback-et a világon, az embereket közelebb hozza egymáshoz, ahogy meglátják és megélik általa a saját és a másik élményében a közöset.
Alkotók: Pepita Társulat
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1126, Királyhágó u. 5/B Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?