Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
...SÁRBÓL, NAPSUGÁRBÓL... - VIDÁM SZELLEMIDÉZÉS HUSZTI PÉTERREL
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 262 értékelés alapján
  Leírás
Vidám szellemidézésre hív bennünket Huszti Péter a Rózsavölgyi Szalonba.

Láttuk Őt számtalan nagyszerű Shakespeare színdarabban, Jagoként az Othelloban, Hamlet és Lear király címszerepében, Don Armadoként a Lóvátett lovagokban, Nemes Böffen Tóbiásként a Vízkeresztben, vagy Petruchioként a Makrancos hölgyben. És láttuk Rostand Cyranojaként, vagy Ibsen Peer Gyntjeként, de láthattuk, mint Zsigmond császárt, II. Lajos királyt, Higgins professzort, Tevjét a tejesembert, vagy Ebenézer Scrooget. És láttuk Molnár Ferenc, Sütő András, Illés Endre, Miller, Csehov, Gorkíj által megálmodott kis- és nagyszerű emberek gondolatait estéről estére tolmácsolni. És kiket még...

Ezen az estén Huszti Péter nemcsak saját szerepeiről vall, hanem megidézi felejthetetlen játszótársait is. Tolnay Klárit, Pécsi Sándort, Mensáros Lászlót, Kiss Manyit, Feleki Kamillt, Bessenyei Ferencet és még sok mindenkit akiket ismertünk és szerettünk, és akik, mint minden valaha élt ember, sárból, napsugárból, jóból és rosszból, esendő lélekből vannak összegyúrva.
  Szereposztás
Színész 
Huszti Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?