Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CSAVAR TÁRSULAT: CSOKONAI VITÉZ MIHÁLY - DOROTTYA
Szkéné Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 166 értékelés alapján
  Leírás
Ezúttal Csokonai vígeposzát mutatja be a Csavar Színház két állandó tagja Gál Tamás és Bodonyi András előadásában 17. századi eredeti zsidó és magyar zenei motívumok elevenednek meg verbunkok felhasználásával, humorral, fiatalsággal és jókedvű játékossággal telítve.A rövidre nyúlt farsang ellen tiltakozó vénlányok – élükön Dorttyával –, majd a hozzájuk társuló felháborodott asszonysereglet (főként idős dámák) férfiak elleni ádáz harcát meséli el a szerzőpikáns humorral. Karneváli forgatag, álarcok, álorczák mögé bújtatott szívek vágya a szerelemre….
A fergeteges humorú történet – természetesen Isteni beavatkozással – jóra fordul, mindenki megszépül és párt talál magának.

A megelőző két mű Petőfi Sándor A helység kalapácsa, valamint Arany János A nagyidai cigányok továbbra isrendszeresen vendégszerepelnek a Szkéné Színház műsorán.
  Szereposztás
Előadó 
Gál Tamás 
  Stáblista
Rendező 
Gál Tamás 
Zene 
Bodonyi András 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Szkéné Színházban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?