Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
€ŽBETEGSÉGNEK TŰNŐ ÁLLAPOTOK€
Duna Palota - Duna Palota - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.8 / 10) - 33 értékelés alapján
  Leírás
„Legkevesebb kétszer annyi embert minősítenek betegnek, mint ahányan ténylegesen betegek, és legalább kétszer annyian szednek gyógyszereket, mint ahány embernek arra valóban szüksége lenne. Ha valaki rákényszerített hamis betegségtudattal él, és számára teljesen szükségtelen gyógyszereket fogyaszt, akkor az garantáltan tönkre fogja tenni azt az embert. Ez egy kegyetlen csapda. Az orvoslás - és a páciensek – tragédiája ugyanis az, hogy ma nem tesznek különbséget a tényleges, valódi betegségek és a betegségnek tűnő állapotok között.”

Ez a témája Lenkei Gábor legújabb előadásának. Az orvos-író a tőle megszokott hévvel, igazságszeretettel, őszinteséggel és humorral mutatja be azonos című legújabb könyvét a Budapesti közönségnek. A gyógyszermaffiát leleplező állításai eredményeképpen néhány évvel ezelőtt a hatóságok meghurcolták személyét, de sorra bebizonyosodott, hogy a támadások eleve nélkülöztek minden jogalapot, és ezt mára már a Legfelsőbb Bíróság is megerősítette. Folyamatosan tartott előadásokat az ország különböző pontjain, és most a fővárosi közönség is találkozhat vele. Az előadó kitűnő humora és játékos előadói stílusa garancia a felhőtlen szórakozásra, de szükség van egy kis bátorságra is, hogy szembe tudjunk nézni a színpadon elhangzó tényekkel.
Az előadást azoknak ajánljuk, akik nem szeretik, ha átverik őket. ….

Szeretettel,

Jog az Egészséghez Közhasznú Egyesület

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1051 Budapest, Zrínyi u. 5. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?