Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
10 KÖNYVVEL A FÖLD KÖRÜL - AEGON MŰVÉSZETI DÍJ ÁTADÁSA
Katona József Színház - Katona

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.9 / 10) - 226 értékelés alapján
  Leírás
Szórakoztató esztrádműsor kortárs és megidézett írókkal, prózával, pátosszal, zenével, humorral.Mellettem elférsz - mondja Grecsó Krisztián regényének címében. De ezen az egyetlen esten kilépünk a fikció papírillatú világából és kiderül, ki az, aki nemcsak hogy elfér Krisztián mellett, de kifejezetten invitálására foglal ott helyet. Grecsó és legújabb regénye kapta a kortárs irodalom egyik legnagyobb elismerését, az Aegon Művészeti Díjat. És mellé a lehetőséget, válasszon alkotót, aki a társdíjat kapja. November 27-én a Katona színpadán tudjuk meg, ki a tehetséges szerencsés, aki szakmai figyelmet, lehetőségeket, elismerést kap a komoly pénzdíj mellé.

Lehet, hogy színész. Énekes. Szobrász. Filmrendező. Festő. Jazzdobos, aki most lesz multimilliomos. Kiderül. Annyit segítünk, nem író. A többi titok, de eláruljuk november 27-én a Díjátadó Gálaesten. Műsoros és mámoros lesz!
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1056, Petőfi Sándor u. 6. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!