Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

10 KÖNYVVEL A FÖLD KÖRÜL - AEGON MŰVÉSZETI DÍJ ÁTADÁSA
Katona József Színház - Katona

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szórakoztató esztrádműsor kortárs és megidézett írókkal, prózával, pátosszal, zenével, humorral.Mellettem elférsz - mondja Grecsó Krisztián regényének címében. De ezen az egyetlen esten kilépünk a fikció papírillatú világából és kiderül, ki az, aki nemcsak hogy elfér Krisztián mellett, de kifejezetten invitálására foglal ott helyet. Grecsó és legújabb regénye kapta a kortárs irodalom egyik legnagyobb elismerését, az Aegon Művészeti Díjat. És mellé a lehetőséget, válasszon alkotót, aki a társdíjat kapja. November 27-én a Katona színpadán tudjuk meg, ki a tehetséges szerencsés, aki szakmai figyelmet, lehetőségeket, elismerést kap a komoly pénzdíj mellé.

Lehet, hogy színész. Énekes. Szobrász. Filmrendező. Festő. Jazzdobos, aki most lesz multimilliomos. Kiderül. Annyit segítünk, nem író. A többi titok, de eláruljuk november 27-én a Díjátadó Gálaesten. Műsoros és mámoros lesz!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed mobilon vagy kinyomtatva is bemutathatod!
  Cím
1056, Petőfi Sándor u. 6. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?