Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BOHÉM CASTING
Thália Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1326 értékelés alapján
  Leírás
Puccini - Zsoldos - Sziámi - KERO®: Bohém Casting

A Budapesti Operettszínház, a Miskolci Nemzetközi Operafesztivál és a Thália Színház közös előadása.
A történet mai, magyar fiatal művészekről szól, akik első közös filmjüket akarják leforgatni Boris Vian (a francia avantgárd művészet különös, sokoldalú tehetsége, írója, jazz-muzsikusa, zeneszerzője és festője, a művészeti élet közismert "fenegyereke") stílusában. A formabontás, a kísérlet és az eredeti mű iránti mélységes hódolat jegyében szándékunk szerint ez az előadás Puccini Bohémélet című, népszerű operájának különleges változata lesz. Zsoldos Béla rockosított hangszerelésében megtartja a nagyszerű virtuozitással komponált zene dallamvilágát; a történet pedig úgy tér el az eredeti műtől, hogy megőrzi annak szellemiségét. A film (mint "formai elem") és a mai szleng (mint folyamatosan változó-átalakuló nyelvünk megkerülhetetlen jelensége) használata napjaink aktuális problémáira világít rá. Müller Péter Sziámi magyar szövegét felhasználva a librettót az előadás rendezője, KERO® és Anger Ferenc írták. A Művészet tüzesen csapongó birodalmában egymással izgatottan kergetőző ifjak lelkesedése szembesülni kényszerül a mindennapok rideg Valóságával. A két világ témája azonos, de ami az egyik oldalon a művészi önmegvalósítás örökké hálás motívuma, az a másikon az elmúlás könyörtelenül megváltoztathatatlan ténye. A filmesek végül egy valódi halált rögzítenek kamerákkal. A darab és az előadás egyaránt a Valóság és a Művészet (a film) ütközésének kegyetlen pillanatait ábrázolva, a két "világ" összefüggéseit, és az egymást kölcsönösen meghatározó- befolyásoló (látható és láthatatlan) folyamatait kutatja.Közreműködnek a Pesti Broadway Stúdió növendékei.
  Szereposztás
Rudi, író 
Boncsér Gergely 
Virág 
Bordás Barbara 
Marcell, tervező 
Brasch Bence 
Kálmán, filmrendező 
Kelemen Dániel 
Tamás, zeneszerző 
Kocsis Dénes 
Anett, marketinges 
Molnár Ágnes 
Bence, menedzser 
Kádár Szabolcs János 
Ákos, producer 
Szabó P. Szilveszter 
  Stáblista
Rendező 
Kerényi Miklós Gábor 
Rendező asszisztens 
Angyal Márta 
Karmester 
Balassa Krisztián 
Zenei vezető 
Balassa Krisztián 
Zenei konzultáns 
Frankó Tünde 
Vetítés 
Bori Tamás 
Díszlet 
Zöldy Z. Gergely 
Jelmez 
Zöldy Z. Gergely 
Világítástervező 
Somfai Péter 
Dramaturg 
Anger Ferenc 
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!