Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NARANCSREVÜ
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Ház - Gólem terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Gólem Színház, a Magyar Narancs és a magyarnarancs.hu bemutatja az évad legkisebb, legsavanyúbb és legsárgább revüjét. Mi van a cikkek hátterében? Ki rejtőzködik a sorok között? A Gólem leleplezi a Narancsot! Cikkek, esszék, flekkek táncban, zenében, színházban.A Narancsrevü első sikeres előadása a 2012-es Ördögkatlan Fesztiválon volt Nagyharsányban, októbertől pedig havonta egy alkalommal lesz műsoron a Jurányi Ház Gólem Termében.

Alkotók, közreműködők: Vázsonyi János, Vass Imre, Vinnai András, HUF TV, Lombos Márton, Dömötör András, Piri Béla, Balázs Gábor, Rác András
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?