Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BARABÁS LŐRINC QUARTET
Café Budapest 2012 - Gozsdu Manó Klub

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
Üstökösként robbant be a 2000-es évek közepén a hazai könnyűzenei világba Barabás Lőrinc trombitás. Eklektric nevű, egyedülállóan sikeres jazz-funk-pop – más kategorizálás szerint nu-jazz – bandájával fél évtizeden át volt meghatározó színfoltja a koncertszcénának. Fábián Julival vagy Senával elővezetett, vájtfülűeknek való slágerei, virtuóz játéka egyértelműen fémjelzik a kort, amelyben születtek. Legújabb formációja, a Barabás Lőrinc Quartet a hetvenes évek szabad levegőjű, improvizatív jazz-rockos világát idézi, ami igazán frissen szólal meg a négy fiatal, 21. századi nagyvárosi, kozmopolita muzsikus szűrőjén áteresztve. Közreműködik: Barabás Lőrinc – trombita, Premecz Mátyás – billentyűs hangszerek, Sabák Péter – basszusgitár, Boros Levente – dob A Gozsdu Manó Klubbal közös program.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1075 Budapest, Király utca 13. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?