Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VERSEK SZÓDÁVAL! KÖLTŐK MÁSKÉPP €“ RENDHAGYÓ IRODALMI SOROZAT
Café Budapest 2012 - Thália Színház - Új Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A költő is ember. Ennek az alapvetésnek a kibontására, hovatovább színpadra állítására vállalkozott a Magyar ͍rószövetség irodalmi sorozata. A Café Budapest Fesztivál keretén belül megrendezett két est fény derít arra, hogy valójában kik is írják a kortárs verseket.Költők másképpen, avagy szódával lazított magas művészet. A Magyar ͍rószövetség által tavaly elindított programsorozatban már bizonyított, de a nagyközönség által közelebbről legfeljebb a köteteik hátlapjára biggyesztett bélyegnyi képekről ismerhető lírikusokat faggatnak a Thália színpadán, színházi díszletek között. A fröccs – mint italműfaj – analógiájára a rendezők az elhangzó poémákat a magánéletet sem megkerülő talk show-val lazítják. Az irodalom mellett terítékre kerülnek magánéleti témák, hobbik és szenvedélyek, vagy épp a társművészetek. A Versek szódával! nem csupán ennyivel több holmi író-olvasó találkozónál. A poémák megzenésített változatai, a képvetítések afféle összművészeti eseménnyé emelik az esteket. A Café Budapest égisze alatt a táncosként, énekesként is jeleskedő Kiss Judit Ágnes és a kritikusként, esszéistaként is jegyzett Végh Attila lesznek a vendégek. Közreműködnek: Kiss Judit Ágnes és vendégei Szerkesztő, játékmester: Szentmártoni János A Magyar ͍rószövetséggel közös program.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1065 Budapest, Nagymező u. 22-24. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?