Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉJFÉLI KONCERT
Millenáris - Teátrum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(10 / 10) - 1 értékelés alapján
  Leírás
A KONCERTRŐL
Klasszikus zene azoknak, akik éjjel élnek

„Esküszöm, nekem öt percnek tűnt! Döbbent emberek nézelődtek, és próbálták összeszedni magukat: a koncertnek váratlanul vége lett. Az órám szerint nem öt perc, hanem egy óra telt el – pont annyi, amennyinek el kellett telnie –, de hiába, én is csak pislogtam. A komolyzene menő, és ha csak a Midnight Music sorozatot nézzük, ezt a Budapesti Fesztiválzenekar már nyolcszor is bizonyította. A koncertterembe belépni olyan volt, mint megérkezni egy vidám napközibe: az emberek szanaszét ülnek és fekszenek, sétálnak és átesnek egymáson. Néhányuknál hangszer van, mások csak heverésznek. Valaki középen integetni kezd, talált még egy helyet, de az ismerőse nem hallja; mellette Fischer Iván már fogja is a karmesteri mikrofont, és szó szerint elismételve a srác szavait kihangosítja őt. Az ismerős odatalál, a heverésző tömeg nevet. A közönség folyton nevet – szerintem nem hitték el, hogy komolyzenei koncert tényleg lehet laza. Mégis lehet, és ettől mindenki elvarázsoltan felszabadult.” – íme egy lelkes beszámoló kezdete a Fesztiválzenekar egyik éjféli koncertjéről. Mert van, aki éji órán szeret zenét hallgatni, és szerencsére olyan is, aki szeret éji órán zenélni.

Immár tradícióvá vált, hogy a Fesztiválzenekar bizonyos koncertműsoraiból – a „rendes” hangversenyt követően – éjféli kezdettel hangversenyt ad fiatal közönségének. Az éjféli koncertekre azokat várja a BFZ, akik nyitottak, szeretik a művészetet és a különleges élményeket, és persze nem fekszenek korán. Nem akármilyen hangversenyek ezek, hiszen jó későn kezdődnek, a jegyek nem székekre, hanem babzsákokra szólnak, nem kell kiöltözni, és a hallgató, túl azon, hogy a lehető legmagasabb színvonalú előadásban kapja a zenét, rövid, értő és szórakoztató műismertetéseket is hall, amelyek segítik a felcsendülő zene könnyebb megértését. A biciklivel érkezők 30 százalék kedvezményt kapnak a jegyárból!

RÉSZLETES PROGRAM
Gustav Mahler: 4. szimfónia

KARMESTER
Fischer Iván

KÖZREMŰKÖDIK
Miah Persson (szoprán)
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1024, Kis Rókus u. 16–20. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?