Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BLU AND EXILE [USA] €“ A MONDAY SESSION KERETÉBEN
Akvárium Klub -KisHall, CAFe Budapest 2015 - Akvárium Klub - KisHall

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
Mifelénk régen lépett színpadra olyan társaság, akikben a hit egyesült a kortárs könnyűzenével. A nyugati parti rapper és a Los Angeles-i producer közös formációja efféle meglepő találkozás. Jófajta értelmes muzsika – csupa szívvel.A keresztény rap, mint szóösszetétel csak a mi égtájunkon jelent paradoxont. A nyugati parti rap-szcénában pár éve ebben a műfajban debütált a most 29 éves, San Pedro-i lelkészfamíliába született Johnson Barnes. A Blu művésznevű fiatalember a templomi gospelekkel szívta magába a ritmust, és nem mellesleg az érzékenységet. Erre érzett rá Los Angeles első számú független hip-hop kiadóját vezető -- szívhez szóló soulban is utazó -- Aloe Blacc, aki öt évvel ezelőtt megjelentette Blu bemutatkozó, és a New York Village Voice által az év meglepetés korongjának kikiáltott albumát. A zene és a szöveg egyértelművé teszi, hogy Blu nem az önsorsromboló színpadi emberek táborát bővíti, gazdag szövegvilágú muzsikája gondolatgazdag szórakozást ígér. A magyar nagyérdemű, első kézből kaphat ízelítőt mi is zajlik igazából a valódi újvilági zenei sodorban. Az Akvárium Klubbal közös program.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?