Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SÜSÜ, A SÁRKÁNY - MESEJÁTÉK
Gózon Gyula Kamaraszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Együtt a gyerekkel! HÉTVÉGI GYERMEKELŐADÁS

Csukás István – Bergendy István: Süsü, a sárkány
zenés mesejáték A televízióból jól ismert egyfejÍ» sárkány, a jóságos Süsü kel életre a szín padon, hogy barátjával, a királyfival járja végig kalandos útját. „Útitársuk” a sok nagyszerÍ» sláger és – remélhetÍ´en – a gyerekek szüntelen nevetése. Süsü a híres egyfejű, egy jóindulatú sárkány, akit eredeti hazájában, a többfejű sárkányok földjén gyakran kigúnyoltak egyetlen feje miatt. Süsü egy légynek sem tudna ártani, így az ellenséget is inkább meggyógyította, amiért apja a Sárkánykirály mérgében kitagadta. Süsütől az emberek eleinte rettegnek és azt hiszik, hogy a királykisasszonyt jött elrabolni.

Szerencsére összetalálkozik a kóbor királyfival az Utilapúbirodalom legkisebb fiával, akivel életre szóló barátságot kötnek. Süsü és a királyfi látszatpárviadalt vívnak a királyi udvarban a királylány kezéért, amit előzetes megbeszélésük szerint Süsünek kellene megnyerni, ám Süsü elárulja magát, így végül a királyfi veszi feleségül a szépséges királykisasszonyt. Süsü is ott marad a várban és mindenki megszereti, kikiáltják a királyság fő-fő mindenes sárkányának. Süsü bájos alakja vajszívével és kétbalkezességével elbűvöli a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Nagycsaládos kedvezmény: 3 gyermek után minden jegy 50% kedvezménnyel vásárolható! Kizárólag a színházban, nagycsaládos igazolvány felmutatásával.
Előadás vége:  12.00
  Szereposztás
Süsü 
Fogarassy András 
Királyfi 
Frech Zoltán 
Királylány 
Fogarassy Bernadett 
Öreg király 
Kiss Gábor 
Dadus 
Borbáth Ottilia 
Kancellár 
Benedek Gyula 
Szénégető/Cölöpverő 
Boros Ádám 
  Stáblista
Rendező 
Schlanger András 
Díszlet 
Zeke Edit 
Jelmez 
Zeke Edit 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a Gózon Gyula Kamaraszínházban elég bemondanod a neved pénztárban!
  Cím
  Hogy tetszett?