Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NEIL YOUNG SÉTÁNY KONCERT
Marczibányi Téri Művelődési Központ - Marczi -Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 329 értékelés alapján
  Leírás
Neil Young nevét a woodstocki fesztivál tette ismertté, amikor az amerikai szupercsapat, a Crosby, Stills, Nash and Young tagjaként, mint énekes szerző és gitáros bemutatkozott. Neve azóta fogalommá vált, élő rocklegendaként fáradhatatlanul folytatja a koncertezést, a dalszerzést, lemezek készítését. Dalainak stílusa, jellegzetes előadásmódja azonnal felismerhető, sokan vele kezdik a gitártanulást, dalszerzést. Neil Young ugyan még nem járt Magyarországon, de rajongóinak száma idehaza is óriási, egy-egy közeli koncertjére rengetegen zarándokolnak el.

A Neil Young Sétány egy magyar ötösfogat találmánya. Sülyi Péter, az Omega szövegírója adott magyar hangot Neil Young dalainak, melyeket négy másik jó barát ad elő. Az amerikai rocklegendák dalai mellett, saját szerzeményekből is ízelítőt kapnak a koncert látogatói.

 

Közreműködnek: Huzella Péter a Kaláka egykori tagja, Jenei Szilveszter a Kormorán egyik alapítója, Rátóti Zoltán színművész, a kaposvári Csiky Gergely Színház igazgatója, és Tóth István a Hétrét együttes alapítója.

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Marcziban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
1022, Marczibányi tér 5/a Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?