Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A HUMOR FORRÁSA
Mikroszkóp Színpad - Mikroszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1326 értékelés alapján
  Leírás
Szerzők: Mózsik Imre és Vinnai András
Megbíztak minket, hogy írjunk egy szórakoztató darabot. Az első változat, egy erdőbe helyezte a történetet. Főleg szarvasos és harkályos jelenetekben gondolkodtunk, de a színház udvariasan arra bíztatott minket, hogy találjunk ki egy új koncepciót. A második változat a Humorsérült Emberek Rehabilitációs Egyesületében (HERE) játszódott, de a színháznak ez sem tetszett. Azzal fenyegettek minket, hogy nekünk is ott lenne a helyünk, és új koncepciót követeltek. Ekkor megpróbáltunk visszatérni a harkályos verzióra, de nem sikerült becsapnunk őket azzal, hogy ez egy új koncepció. Újabb nehézségek jöttek. Egyikünk macskája megbetegedett, másikunk kedvenc ventilátora elromlott. Az ezek ihlette egyfelvonásosokat már nem mertük megmutatni a színház vezetőségének, és miután ocsmány módon követelőzni kezdtek a közelgő olvasópróbára hivatkozva, végképp összeomlottunk. Három napig bolyongtunk egy mocsárban, abban bízva, hogy találunk egy olyan szövegkönyvet, amely megfelel a céljainknak. Nem találtunk. Egyre jobban aggódunk, hogy a színház visszafizetteti velünk az előleget, amit egyébként fingópárnákra költöttük, mivel mindkettőnk régi álma volt, hogy egy ilyen halomban hancúrozzunk, és ez nem is okozott csalódást. Most, midőn ezeket a sorokat írjuk, újabb koncepció sziluettje kezd körvonalazódni. Született néhány nagyszerű dal főleg sajtokról és kutyákról. Amennyiben a bemutató megvalósul, sok-sok szeretettel várjuk önöket, és teljesen jó szórakozást kívánunk!

 
Mózsik Imre és Vinnai András

Az előadás a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

  Szereposztás
Színész 
Egri Kati 
Színész 
Fodor Annamária 
Színész 
Janklovics Péter 
Színész 
Kovács Vanda 
Színész 
Márton András 
Színész 
Schmied Zoltán 
Színész 
Vida Péter 
  Stáblista
Rendező 
Laboda Kornél 
Díszlet 
Lisztopád Krisztina 
Jelmez 
Lisztopád Krisztina 
Dramaturg 
Faragó Zsuzsa 
Felkért koreográfus 
Vadas Zsófia Tamara 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!