Töltjük rögvest!
 
Kedves vásárlónk! A központi jegyrendszer hibája miatt átmenetileg nem működik a jegyvásárlás. Nézz vissza reggel, addigra remélhetőleg helyreáll! Köszönjük a türelmed, nagyon várunk színházba!
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VÁMOS MIKLÓS ROCK & BLUES BAND
Mikroszkóp Színpad - Mikroszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1326 értékelés alapján
  Leírás
A Vámos Miklós RBB (azaz Rock & Blues Band) megalakulása két véletlennek köszönhető.1. Bornai Tibor egy szép vagy inkább csúnya napon úgy érezte, hát-és derékfájás erősen akadályozza abban, hogy súlyos hangszerét (keyboard) be- s kiemelje az autó csomagtartójából, ha szólóföllépésre megy. Úgy döntött, megtanulja a számait gitáron, az sokkal könnyebb tárgy. 2. Vámos Miklós negyvenkét évi pengetési szünet után megvette élete első egy Fender gutárját. Kottatartót akart venni az egyik kisfia számára, de elcsábult. A kéttagú zenekar repertoárjában résztvevők együtteseitől (KFT, Gerilla), csupán egy-egy dal szerepel, a többi világszám. Elvis Presley, Eric Clapton, Lennon-McCartney, Eric Burdon, Szörényi-Bródy, Tolcsvay-Bródy,stb. Az idegen nyelvű szövegek mindegyike elhangzik a zenekar névadójának fordításában is. Haverok, Buli, Mantra. A zenekar bemutatja a nagyközönségnek a SZITAKÖTŐ című regényt.
Műsorvezető és házigazda: Vámos Miklós
Zenekarvezető: Bornai Tibor
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!