Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KEX ÉS TEA, MOMENTÁN TÁRSULAT, BOHUMIL HRABAL EMLÉK-EST
Marczibányi Téri Művelődési Központ - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 329 értékelés alapján
  Leírás
Kex és tea a Momentán Társulattal

Vendég: Nádasdy Ádám költő, műfordító, tanár, publicista.A magyar egyetemi élet anti-Horger Antalja: diákjai angol nyelvtant tanulnak tőle, ő pedig Shakespeare-t ülteti át modern magyar nyelvre - nem középiskolás fokon. Ha már magyar nyelv: szenvedélyes nyelvészeti írásai mellett versei is élményszámba mennek. "A szerelemről van a legtöbb mondanivalója" - állítja Nádasdy Ádám, felolvasóestünk októberi vendége.

A Kex és Tea – a jellegzetes irodalmi témákat feldolgozó estek mellett – legtöbbször egy-egy fontos mai magyar író vagy költő köré szerveződik. A Momentán mindig az adott szerző műveiből olvassa fel szubjektív válogatását. Az est második fele beszélgetés az alkotóval az élet és az irodalom apró-cseprő dolgairól. Nem élveboncolás, nem esztétizálás, hanem kötetlen, személyes csevegés.

Felolvasnak a Momentán Társulat tagjai: Bódy Gergő, Boldoghy Borbála, Harsányi Bence, Kiskovács Attila, Molnár Levente, Nemes Takách Kata, Simonyi Balázs, Tóth Barnabás, Várady Zsuzsi.
A zongoránál: Pirisi László.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Marcziban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
1022 Budapest, Marczibányi tér 5/a Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?