Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SHIP OF FOOLS €“ NIV SHEINFELD ÉS OREN LAOR DANCE PROJECTS [ISR]
Café Budapest 2013 - Bárka Színház - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
Három karakter, egy nő és két férfi. Találkozniuk kell, bár a végsőkig őrzik saját világukat. Ám egy idő után kiderül, hogy ki mit cipel a batyujában. Az európai kultúra középkor óta visszatérő allegóriáját, a kormányos és kapitány nélkül hánykolódó lélekvesztőt Bosch is megfestette, de számos irodalmi adaptációja is létezik. A Bolondok hajójából most az izraeli Niv Sheinfeld és Oren Laor készített táncprodukciót.A gyarlóság és a szentség, az önfeláldozás és az önzés között hánykolódó emberi lélek több száz éves allegóriája a „bolondok hajója”. A középkorban feltűnt, kormányos és kapitány nélkül tengerről tengerre, folyóról folyóra hánykolódó lélekvesztő a 15. századtól visszatérő motívuma az európai kultúrkörnek. Az izraeli Niv Sheinfeld és Oren Laor által színpadra állított, kortárs tánccal és szövegekkel megbolondított produkcióban három karakter, egy nő és két férfi találkozik a fedélzeten. S bár körmükszakadtáig őrzik saját kis világukat, egy idő után ki kell pakolniuk batyuikból. Utasként előbb-utóbb szóba kell állniuk egymással, különben esélytelenek a túlélésre.
A számos kortárs seregszemlén sikerrel szereplő előadást az ABBA, a Pet Shop Boys és Michael Jackson zenéje teszi még szórakoztatóbban elgondolkodtatóvá.

Http://www.nivoren.com/
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1082 Budapest, Üllői út 82. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?