Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZ MARATON/SZAKCSI SOLO
Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
Nemzeti intézmény, egy személyben fémjelzi a magyar jazzkultúrát. Számbavehetetlen koncert hőse, a műfaj népszerűsítője, akiről még az is tudja, hogy kicsoda, akinek a jazzről egy japánautó jut eszébe. Ő Szakcsi Lakatos Béla.Bemutathatatlan. Játszik kiskocsmában, a Carnegie Hall-ban, balatonfelvidéki pajtában és rádióstúdióban. Ő a magyar szcéna legismertebb mestere. Nincs mese, a Szakcsi fogalom. Szólóban is tud mindent. És ha kérik tán még nótára is fakad. Hogy mit szeret? Fogalma sem lehet az embernek róla. Béla bácsi az időtlen ősbölény, akinek ujjaiban minden, bármi és azon túl pedig az örökkévalóság lakozik.

Pódiumra lépései eseményszámba mennek. Nemcsak e bércektől ölelt kis országban, hanem szerte a nagyvilágban. Ha meg vendéget hív, hát arra is keres zenei precedenst.
  Szereposztás
Színész 
Szakcsi Lakatos Béla 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1136, Hollán Ernő utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?