Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZ MARATON/VÁCZI ESZTER ÉS A QUARTET
Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
Tökéletes harmóniák, lágy futamok, mesteri hangszertudás és fronténekes egyedülálló stílusa. A jó ízlés és a profizmus találkozása a színpadon. Kristálytiszta érzelem- és gondolatvilág: ez Váczi Eszter és a Quartet.Váczi Eszter virtigli jazzdíva. Nem véletlen, hogy bandáját csupa férfiból válogatta. Gátosék zongora-basszus biztonsága mindent megmagyaráz, ahogy Mike visszatartott negyedei és Schneider gitárfutamai is. A kvartett a legminőségibb szalonmuzsikával andalítja a borozó felnőttséget. A szépséges búgást nem eröltető, hanem természetes
egyszerűséggel elővezető VEQ a legszebb hagyományokat követi. Tökéletes harmóniamenetek, szórakoztatás, hangulat. Minőségi szórakoztatás jazzalapokon. Csipkefinom csiszoltsággal és magabiztossággal.
  Stáblista
Egyéb 
Váczi Eszter Quartet 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1136, Hollán Ernő utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?