Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZ MARATON/HYBRID TRIÓ
Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
Nagyoktól idézni nem szégyen, sőt, inkább a legnagyobb kihívás – már ami a jazz óriásait illeti. Hybridék muzsikája a legjobb példa arra, hogy a tehetség nem másol, legfeljebb átvesz és újragondol.A tehetségnek hely kell. Erre tökéletesen alkalmas a Budapest Jazz Club [a Hollán Ernőben]. Tálas Áron szintijével, Varga Gergő tenorszaxijával és Csízi László dobjaival felvonultatja a jazztörténelem nagyjait. A számítógépes világhálón fellelhető darabjaik alapján tökéletesen tisztában vannak vele mit bírt a Jaco Pastorius nevével fémjelzett fúziós, a Wayne Shorter-féle tülkölős, vagy a magyar Drums által jegyzett instrumentálisan elgondolkoztató jazz. Jó lesz fiúk!
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1136, Hollán Ernő utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?