Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZ MARATON/HARCSA€“GYÉMÁNT DUÓ
Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
A címlaplányként is elbűvölő díva, aki egyaránt otthonosan mozog a popban és a jazzben, a legintimebb formációjával varázsolja el a Jazz maraton közönségét. A gitár és az ének örökzöld kettőse a legigényesebbek ízlését is kielégíti.Az informatikus hallgatóból az ország első számú dívájává avanzsált énekesnő a legtudatosabb előadóink egyike. Külleme kőkemény zenész szívet takar. A saját maga által írt számok, a tudatos építkezés egyedülálló a magyar zenetörténetben – már ami a lányokat illeti. Az ifjú Gyémánt Bálint a jazz-zenész famíliák ösvényein járva a
klasszikussal kezdte és aztán tért rá csak a rögtönzéssel és sztenderdekkel kikövezett ösvényre. Duójuk intim élmény. És tessenek úgy érteni, ahogy kell!
  Szereposztás
Színész 
Harcsa Veronika 
Színész 
Gyémánt Bálint 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1136, Hollán Ernő utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?