Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZ MARATON/TZUMO AND THE YOUNG LIONS OF SNÉTBERGER MUSIC TALENT CENTER
Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
A zenei tehetsége már óvodás korában is nyilvánvaló volt. Versenyt verseny után nyert, majd a klasszikus muzsikusi pályafutást a jazzre cserélte. A sokat ígérő produkciója az idei Jazz maraton egyik meglepetése lehet. Nem csak a vájtfülüeknek kár kihagyni.Tzumó Árpád a szokásos indítással hét évesen ült a fekete-fehér billentyűkhöz. Nem volt igazán más választása. A most 32 éves művészről elég hamar kiderült, hogy tovább vezet az útja a sima művelt zenészekénél. Verseny győzelmet halmozott versenygyőzelemre, miután a klasszikus képzést lecserélte jazzre. Ma már a zseniális Snétberger
Ferenc és lelkes, nem mellesleg tehetős támogatói által alapított alsóőrsi Snétberger Tehetségkutató Központban tanít.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1136, Hollán Ernő utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?