Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TÁRSASJÁTÉK NEW YORKBAN
Petőfi Sándor Művelődési Ház, Csömör - Petőfi Sándor Művelődési Ház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
ANDREW BERGMAN: TÁRSASJÁTÉK NEW YORKBAN vígjáték 2 részben

Egy New York-i műkereskedő házaspár gondtalanul éli életét egy pazarul berendezett lakásban. Egyik nap váratlanul beállít a feleség nővére és annak férje, azzal a szándékkal, hogy mivel ők elutaznak Buffalóba, erkölcstelen életmódot folytató lányuk ügyeinek elrendezésére… addig is édesanyjukat itt hagyják náluk. A kedves, szókimondó, idős hölgy megjelenése rengeteg komikus helyzetet teremt a műkereskedő házaspár életében, s egy szép napon, - amikor beállít a világhírű festőművész, - ez csak fokozódik… A színdarab a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével került színre. Az Éless-Szín előadásait támogatja: Csömör Nagyközség Önkormányzata.
  Szereposztás
Sophie 
Esztergályos Cecília 
Maurice 
Koncz Gábor 
Barbara 
Ábel Anita 
David 
Incze József 
Trudy 
Valler Gabriella 
Martin 
Éless Béla 
  Stáblista
Fordító 
Szász Imre 
Rendező 
Koncz Gábor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?