Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ZENE ÉS SZENVEDÉLY - TÓTH VERA
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Zene és szenvedély

Tóth Vera először az Orfeum színpadán.
„Az ének a leghevesebb szenvedély beszéde…” - Tóth Vera pedig „jól beszéli ezt a nyelvet…”
A tehetséges énekesnő könnyedén mozog a rhythm and blues, soul, jazz, blues és funky stílusain belül. Remek zenészekből álló zenekarával az Orfeum közönsége számára egy új koncertet hívtak életre. Igazi zenei csemegéket hallhatunk majd - kedvelt sláger számok, virtuóz improvizációk és kollektív örömzenélés. Oldott hangulatú táncos, funk-os elemekkel fűszerez ett szórakoztató este, ahol mind az énekes, mind a zenészek és természetesen a közönség is szárnyalhat.

A zenekar tagjai: Tóth Vera – ének, Csóka Péter- szólógitár Bérczes Viktor – billentyűs hangszerek, Kovács Gergő – basszusgitár, Potesz Balázs– dob.

Teltház esetén asztaltársaságok összeültetése előfordulhat. Megértésüket kérjük, amennyiben az Önök által kívánt méretű helyek már nem állnak rendelkezésre!

  Szereposztás
Színész 
Tóth Veronika 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?