Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GARACZI LÁSZLÓ: EMKE €“ VOLT EGYSZER EGY KÁVÉHÁZ€¦
Café Budapest 2012 - Thália Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.2 / 10) - 83 értékelés alapján
  Leírás
„Hétre ma várom a Nemzetinél, ott, ahol a hatos megáll… szemben az EMKE cigánya zenél, ha nem jön el szívem, de fáj…” – a Lajtay Lajos, Békeffy István szerzőpáros 1928-as operett-kupléjának helyszínén, a mai Blaha Lujza tér legendás szórakozóhelyén játszódik a Thália Színház és a Café Budapest közös bemutatója. Garaczi László új művében a múlt század húszas éveiben járunk, május van, szerelmek szövődnek és szól a zene. A múlt század húszas éveiben Budapestet még a mainál is pezsgőbb éjszakai életű helyként kell elképzelni. Az egyik legfelkapottabb szórakozóhely akkoriban a Rákóczi út és a nagykörút sarkán álló EMKE volt, amely kávéháza révén egyszerre volt információs csomópont, vendéglője miatt kulináris értékekben gazdag vendéglátóhely, kabaréja és az akkori kortárs könnyűzenei legminőségibb szeletét jelentő cigányzenészei okán pedig „buli” központ.

Garaczi László – egyebek mellett a Pompásan buszozunk című kultregény szerzője – a Café Budapest és a Thália Színház felkérésére ezt az emblematikus „üzemegységet” választotta legújabb színdarabja színhelyéül és témájául. Az EMKE tulajdonosa által meghirdetett prímásverseny körül bonyolódó cselekményt Bagó Bertalan rendezi, olyan nagyságokkal a főbb szerepekben, mint Cserhalmi György, Gubás Gabi és Pindroch Csaba.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1065 Budapest, Nagymező u. 22-24. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?