Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
THE HIDDEN ORCHESTRA [UK]
Café Budapest 2013 - A38 Hajó

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A formáció – élőben két dobossal – a hangulatról hangulatra barangoló, filmszerű zenei utazások egyik legkiemelkedőbb kortárs művelője. Az edinburgh-i The Hidden Orchestra 2010-es bemutatkozó albumát a BBC Radio 1 a hónap lemezének kiáltotta ki. A jazz, a rock, a hip hop, a drum 'n' bass és a klasszikus komolyzene speciális egyvelege átível műfaj- és stílushatárokon. Az organikus hangminták szervesülnek az élő kamarazenekari hangzással, nem véletlen, hogy a filmszerűen építkező, ellentétpárokkal bátran kísérletező zenekar Glastonburytől Pozsonyig az igényes fesztiválok kedvelt vendége. Méltatói szerint a skót banda úgy bontja ki a legkülönbözőbb zenei hangulatokat, hogy a katarzis aligha maradhat el, induljon bár a mozi egy női hangbejátszással, jazzes dudorászással vagy zivatarral kezdődő égiháborúval.

http://www.hiddenorchestra.com/
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
Budapest, Petőfi híd budai hídfő Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?