Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GAVRIEL LIPKIND - CELLO CONCERTANTE
Duna Palota - Duna Palota Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Gavriel Lipkind és a Grazioso Kamarazenekar (a Nemzeti Filharmonikusok Kamarazenekara) egyedülálló programmal örvendezteti meg a budapesti közönséget 2012. szeptember 28-án a Duna Palotában.Gavriel Lipkind Tel-Avivban született. Fiatal korában olyan kiváló művészekkel dolgozott együtt, mint Zubin Mehta, Philippe Entremont, Giuseppe Sinopoli, Yehudi Menuhin, Pinchas Zukerman, Msztyiszlav Rosztropovics, Yuri Bashmet és Gidon Kremer. 
Koncertezett már a Concertgebouw-ban, a Suntory Hallban, a Kennedy Centerben és a Berlini Filharmoniában, illetve fellépett az Izraeli Filharmonikusokkal, a Müncheni Filharmonikusokkal és a Baltimoore-i Szimfonikusokkal. Energiája nagy részét arra fordítja, hogy a cselló-irodalom legjavát megörökítse. Gavriel Lipkind egy egyedi itáliai csellón játszik, ami becslések szerint 1670 és 1680 között készült, és „Aloysius Michael Garani (Bologna, 1702)” megjelölés látható rajta. Ez egy talányos hangszer, ami a „Zihrhonheimer Csellóként” híresült el. Műsor: J. S. Bach: C-dúr szvit (BWV 1009)
R. Schumman: a-moll versenymű gordonkára és zenekarra op. 129 (vonószenekari átirat) szünet P. I. Csajkovszkij: Vonósszerenád, op. 48.
P. I. Csajkovszkij: Változatok egy rokokó témára op.33 (Ann Kuppens átirata gordonkára és vonószenekarra)Hangversenymester: Bangó Ferenc
  Stáblista
Karmester 
Madaras Gergely 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?