Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BUDAPESTI NEMZETKÖZI KÓRUSVERSENY €“ MEGNYITÓ
Budapesti Tavaszi Fesztivál - Müpa - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
2013-ban nagy lendülettel indul a Budapesti Nemzetközi Kórusverseny. A Hollerung Gábor vezette Budafoki Dohnányi Zenekar kiváló magyar énekkarokkal – Budapesti Akadémiai Kórustársaság, Budapesti Ifjúsági Kórus, Nyíregyházi Cantemus Vegyeskar – szövetkezve Orbán György és Gyöngyösi Levente egy-egy nagyszabású oratorikus művét szólaltatja meg.Orbán „zsoltár-oratóriuma” az utóbbi évtizedek egyik legnagyszerűbb alkotása, Gyöngyösi kompozíciójának felépítésekor pedig – kevesen vállalkoznának erre – Beethoven IX. szimfóniáját tekintette mintának.

Műsor:

Orbán György: Rorate coeli
Gyöngyösi Levente: I. szimfónia

Közreműködik: Budafoki Dohnányi Zenekar, Nyíregyházi Cantemus Vegyeskar, Budapesti Akadémiai Kórustársaság, Budapesti Ifjúsági Kórus
  Stáblista
Karmester 
Hollerung Gábor 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095  Budapest, Komor Marcell u. 1. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?