Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JOSHUA BELL ÉS AZ ACADEMY OF ST MARTIN IN THE FIELDS
Budapesti Tavaszi Fesztivál - Müpa - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
Amikor Joshua Bell néhány éve a Tavaszi Fesztivál vendégeként lépett fel, egy kritikusa megjegyezte: „lehet, hogy sztár, de hogy nagy művész, az is biztos”. A hegedűzseni fáradhatatlanul koncertezik, a Kaposvári Kamarazenei Fesztiválon is hallhattuk, és nem csak a jól bevált klasszikusokat tűzi műsorára: több kortárs szerző világpremierje fűződik nevéhez. Legendás mesterhangszeren játszik: az 1713-ban készített Stradivari egykor Huberman tulajdonában volt. A koncertmesterség, a karmesterség és a zeneszerzés felé is nyitott művészt 2011 májusában nevezték ki az Academy of St Martin in the Fields zeneigazgatójává, ebben a minőségében először lép fel Budapesten.

Műsor:

Beethoven: I. szimfónia, C-dúr, op. 21
Bruch: Hegedűverseny
Mendelssohn: III. („Skót”) szimfónia, a-moll, op. 56
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095  Budapest, Komor Marcell u. 1. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?