Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PÁR-BESZÉD - ZENÉVEL ÉS IRODALOMMAL: PARTI NAGY LAJOS, MATKÓ TAMÁS
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A PÁR-BESZÉD sorozatra látogatók asztalok mellett, egy finom bor társaságában tölthetnek el egy könnyed estét a kortárs irodalom kiváló íróival, költőivel valamint népszerű színművészekkel, énekesekkel, zenészekkel, zeneszerzőkkel.Az irodalom és a zene, színházművészet kapcsolata kerül a középpontba, de a kötetlen beszélgetéseken a felolvasások és a színpadi produkciók mellett elhangzanak gyermekkori emlékek, személyes történetek is. Az írók, költők előlépnek az írásaik mögül, az előadóművészek levetik szerepeiket, és a néző ebben a különleges szellemi műhelyben nem csupán szemlélője lesz az estének.

Ennek a kulturális élménynek szeretnénk hagyományt teremteni, vagyis az úgynevezett „szalonéletet” kívánjuk feleleveníteni a programsorozattal, melyben hajdanán különböző művésztársaságok gyűltek össze, megosztották egymással gondolataikat, ötleteiket és eltöltöttek néhány igazán kellemes órát.

Az estek zárásaként – a pódiumról lelépve – elvegyülnek a művészek is a szalonban és lehetőség nyílik, hogy a beszélgetések tovább folytatódjanak, de már egy-egy asztalnál, testközelben...
  Szereposztás
Színész 
Matkó Tamás 
Színész 
Parti Nagy Lajos 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?