Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
POLCZ ALAINE: ASSZONY A FRONTON - BÉRES ILONA ÉS LAZÓK MÁTYÁS
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Aztán elindultam egyedül. Bekötöttem a fejemet, és elmentem a kommandaturára. Ott már nagyon sokan ültek és várták, hogy sorra kerüljenek. Közöttük egy kislány, akinek vérzett a feje, egy tincs a hajából kitépve.Nyomorult és kétségbeesett volt. "Átmentek rajta az oroszok" -mondta az anyja. - Nem értettem meg. - "Biciklivel?" - kérdeztem. Az asszony dühös lett: "Maga bolond? Nem tudja, mit csinálnak a nőkkel?"
Hallgattam, amit körülöttem beszlétek. Hogy melyik nőnek tört el a gerince, ki vesztette el az eszméletét, ki vérzik, hogy nem tudják elállítani,férfit kit lőttek agyon, mert védeni próbálta feleségét. Egyszerre föltárult az az iszonyat, ami körülöttünk van. (Polcz Alaine: Asszony a fronton)
  Szereposztás
Asszony 
Béres Ilona 
  Stáblista
Rendező 
Dicső Dániel 
Polcz Alaine regénye alapján a szövegkönyvet írta 
Dicső Dániel 
Polcz Alaine regénye alapján a szövegkönyvet írta 
Bognár Endre 
Jelmez 
Bognár Hajnalka 
Látvány 
Bognár Hajnalka 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?