Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

PEREG A FILM...ZENE - HEGYI BARBARA, KOLOVRATNIK KRISZTIÁN, SZILASSY NELLY
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szubjektív zenés filmtörténet Sándor Páltól a Rózsavölgyi Szalonban.

Pereg a film, dalol a mozi. Sonny boy és Gelsomina, Miki egér, Karády Katalin, Humphrey Bogart és Garas Dezső szelleme a Szalonban. Zenés filmtörténeti kalandozás Sándor Pál szerkesztésében és rendezésében, Hegyi Barbarával és Kolovratnik Krisztiánnal a színpadon, valamint a zongorista Szilassy Nelly és a dramaturg Lőrinczy Attila közreműködésével. Nagy slágerek, kis sztorik, a film ihlette irodalmi idézetek. Derűs és érzelmes tisztelgés a mozi klasszikusai előtt Chaplintől Felliniig.
  Szereposztás
Színész 
Hegyi Barbara 
Színész 
Kolovratnik Krisztián 
Színész 
Szilassy Nelly 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?