Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

TÁNTORGÓK KARMELITA UDVAR
Nemzeti Táncszínház - Karmelita Udvar

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Róluk szól most a tánc, a tántorgókról, róluk, a bátrakról és bizonytalanokról, akik Fiumében beszálltak a hajófenékbe, és a manhattani szigetcsúcson várták éhesen és tétován az ügynököt, hogy vigye őket rabszolgamunkára Pennsylvania bányáiba...Róluk, a kitántorgókról, a hunkykról, akik az I. világháború előtt érkeztek Amerikába, szédölögve, tántorogva az idegen világban. Róluk, a bujdosó magyarokról, akik tiszta tekintettel, de tántorgó lélekkel álltak az Újvilág földjén.

Táncosok: Fitos Dezső, Módos Máté, Darabos Péter, Moussa Ahmed, Fundák Kristóf, Sánta Gergő m.v., Popovics Márk m.v., Pálffy Zoárd,  Tókos Attila m.v.

Zene: Fitos Dezső, Makó Péter, Pál Lajos
Dramaturg: Kocsis Rozi
Jelmez:: Szűcs Eszter, Winklerné Petri-Kiss Borbála
Szaktanácsadó: Dr. Balogh Balázs
Művészeti asszisztens: Kocsis Enikő
  Stáblista
Rendező 
Fitos Dezső 
Koreográfia 
Fitos Dezső 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Táncszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?