Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TOM SAWYER KALANDJAI
Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Mark Twain: Tom Sawyer kalandjai
mesejáték egy részben

A Turay Ida Színház előadása.„A könyvben leírt kalandok nagy része valóban megtörtént, egyik-másik velem, a többi hajdani iskolatársaimmal.” (Mark Twain 1876)

Ki ne ismerné Tom Sawyert, aki a Mississippi melletti falucskában tölti kamaszkorát, és igazi rosszcsont viselkedésével borzolja környezete idegeit? Ki ne irigykedne azért a határtalan fantáziáért, amelynek köszönhetően fantasztikus kalandokat képes önmaga és barátai számára kitalálni? Tom emlékei olyan gondtalansággal, szertelenséggel áradnak, hogy sem az időközben eltelt másfél évszázad, sem pedig az elkerülhetetlenül bekövetkezett társadalmi átalakulás nem kezdte ki hangulatát a történetnek. Nem vitás, az iskolát és mindenféle kötöttséget utáló kiskamasz utolérhetetlenül megtestesíti a gyerekkor összes varázslatos élményét, amelyek híven visszaadják mindazon fontos dolgokat, amelyekért élni érdemes, s amelyek foglalkoztatják a hasonló korú ifjoncokat.
  Szereposztás
Tom Sawyer 
Kurkó J. Kristóf 
Huckleberry Finn 
Bácsatyai Gergely 
Polly néni 
Topolcsányi Laura 
Sid 
Tóth Alex 
Becky Thatcher 
Tébi Márta 
Indián Joe 
Bregyán Péter 
Tanító úr 
Zsolnay András 
Muff Potter 
Boros Zoltán 
Özvegy Duglasné 
Nyírő Bea 
Mark Robinson 
Beszterczey Attila 
  Stáblista
Rendező 
Nyírő Bea 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?