Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PARTYHAJÓ A DUNÁN - PARTY ON THE DANUBE
Sétahajó

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Party & Cruise (Péntek és szombat esténként 23:00-tól)

Fedezd fel a budapesti éjszakai élet legújabb színfoltját, indítsd az estét egy party hajóval! Iszogass velünk a hajó bárjában, hallgass zenét, és táncolj ha kedved tartja, miközben a Dunáról gyönyörködhetsz a kivilágított város fényeiben. Garantált ráhangolódás az éjszakára! – A jegyár egy korsó sört vagy üdítőt foglal magában A hajókázás 1,5 órás, és a hajó bárjában lehetőség van kedvező áron további alkoholos, és alkohol mentes italok, koktélok fogyasztására! – Találkozó a Duna Palota bejárata előtt, 22:30-kor (1051 Zrínyi utca 5.) ahonnan host/hostesseink kísérnek el titeket a hajóhoz! – Ráadásként a hajókázás után, ingyenesen elviszünk Budapest egyik legfelkapottabb szórakozóhelyére.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1051 Budapest, Zrínyi utca 5. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?