Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DALOK A SZÍVNEK, DALOK A LÁBNAK - HEGYI DÁVID ÖNÁLLÓ ESTJE
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Finom elegancia, szinte arisztokratikus tartás és mindehhez sokat sejtető zöld szemek. Egy XIX. századi bohém művész lelke egy XXI. századi fiatalember testében. Hegyi Dávid a 2010-es X-faktor egyik figyelemre méltó szereplője hosszú ideje álmodik egy saját estről, amelyet most az Orfeumban megvalósíthat.Az érzelmes számoktól a bolondos táncolható dallamokig nagyot merít a magyar és a nemzetközi slágerekből. A professzionális jazz quartet vokalistákkal kiegészítve különleges hangzást biztosít a bársonyosan simogató énekhanghoz. Valódi zenei kalandozásra és könnyed kikapcsolódásra számíthat az, aki vendégünk lesz ezen az esten.

Koncert 21 órától.
Kapunyitás 20 órakor. Vacsorázási lehetőség folyamatosan.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?