Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LÚDAS MATYI
Budapest Bábszínház - Játszó-tér

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Lúdas Matyi 5+ Asztali bábrajzfilm Játszó-tér Az előadás időtartama: 50 perc (szünet nélkül)

„MATYI Egy! Megérett a meggy. Kettő. Suhog már a vessző. Három. Ütöm-vágom, Négy…. DÖBRÖGI     Segítsééééég!”                     Nincs gyerek és felnőtt, aki ne ismerné Fazekas Mihály klasszikusát: kötelező olvasmány, rajzfilm, az első magyar színes film. Az előadás hű marad a klasszikus történethez és a hagyományhoz, a magyar folklór örökségéhez, ugyanakkor a 21. század igényeihez igazítja a mesét: Matyi és az izgága lúd viszontagságai a hagyományos asztali bábjátékot rajzfilmes ötletekkel ötvözve, magyar népi motívumokból építkező látvánnyal, kicsiknek és nagyoknak egyaránt szórakoztató módon kerülnek színre. Fotó: Éder Vera
  Szereposztás
Matyi 
Tatai Zsolt 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Bábszínházban elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon, bemondod a vásárláshoz használt email címet vagy a kapott vonalkódot.

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?