Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EGYÉJSZAKÁS KALAND TÁRSULAT- TAKÁTS MÁRTON: FŐZELÉK FELTÉTLENÜL
Fogasház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 452 értékelés alapján
  Leírás
Egyéjszakás kaland Társulat - Takáts Márton: Főzelék feltétlenül
Magyarországi ősbemutató

Kamaradarab színésznőkre.

Ki tudja pontosan, hol húzódik a határvonal az élet, és a színház között? Mi különbözteti meg a színészt, amikor munkanélkülit játszik, és a munkanélkülit, aki színészt játszik? Esetünkben többször egymásba keveredik ez az általában megkülönböztethető két, látszólag elzárt terület: ezen a színházi estén már nem lehetünk olyan biztosak a dolgunkban.

Állástalan színészek sokadik próbálkozását élhetjük át e színházi estén: ám ne higgyük, hogy az egzisztencia-keresés nem a mindennapi útkeresésről szól. A színészek felidézik a teljes utat a munka, önmaguk felé. Megtudjuk, hogyan dolgozik egy jó ingatlan ügynök, milyen kritériumok alapján alkalmaznak takarítónőket, hogyan kell „szabályosan” jelentkezni a munkanélküli központban.   És mivel „a vér nem válik vízzé” színészi munkákat is keresnek. Felelevenedik milyenek a reklám castingok, hogy kell színházigazgatókkal „okosan” megbeszélni, de azt is láthatjuk, hogyan vettek részt new york-i tartózkodásuk idején egy Off Broadway meghallgatáson, amit a Csárdáskirálynő Stázi szerepére hirdettek meg. Vágyaikról és elképzeléseikről is beszélnek: mi az, amit szívesen csinálnának, amivel sok pénzt lehetne keresni.

Például nyithatnának főzelékbárt New York-ban, mert az amerikaiak nem ismerik a főzeléket. És abban a pillanatban a lakás konyhája átalakul New-yorki főzelékbárrá, így az álmok és elképzelések is megvalósulnak a szemünk előtt.

  Szereposztás
Színész 
Márton Eszter 
Színész 
Gerner Csaba 
Színész 
Takáts Andrea 
  Stáblista
Rendező 
Znamenák István 
Zene 
Zságer-Varga Ákos 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?