Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TEMPERAMENTO - SZENTPÉTERI CSILLA BAND ÉS DUDANCE
Margitsziget Szabadtéri Színpad - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.2 / 10) - 627 értékelés alapján
  Leírás
"TEMPERAMENTO"
Szentpéteri Csilla Band & DuDance Latin Táncegyüttes showműsora

Augusztus 29-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, a nyár utolsó nagyszabású koncertjén a színpadon a Szentpéteri Csilla Band & DuDance Latin Táncegyüttes 16 táncosa, az est vendége Caramel.A koncert hangulatát igazi örömzenélés jellemzi, tele mediterrán életérzéssel, vérpezsdítő ritmusokkal, szenvedélyes gitár-zongora párbajokkal és fergeteges latin tánckavalkáddal. Buja, érzéki tangó, fűszeres salsa, vadító flamenco, kacér cha-cha-cha, lezser bossa nova, csábító rumba, izzó szamba.

Szentpéteri Csilla 2000-ben megreformálta a komolyzene kőbevésett szabályait, s megteremtette saját Zongorabolygóját, ahol az ismert, s általa ismertté vált klasszikus melódiákat tovább gondolja, ötvözi a jazz, rock, latinzene stílusjegyeivel, mai hangzásban átnyújtva a XXI. századnak. A ma már nemzetközi hírnévnek örvendő művész szerint, ha Rossini, Pagani, Monti, Bizet ma élne, rajongana a latin jazz-ért, Beethoven, Vivaldi rockzenét írna, Mendelssohn, Chopin, Hacsaturján a filmzenében szorgoskodna. Csilla legutóbbi bécsi koncertje után megkapta az osztrák sajtótól a Crossover Királynője címet olyan kritikával, mely leginkább kiemeli egyediségét, különleges hangzásvilágát, és ismeri el kreatív átiratait.
Margitszigeti koncertjén 5 lemezének legkedvesebb műveit és saját szerzeményeit újrahangszerelve hallhatja a nagyközönség, ánm nem maradnak távol az új számok sem.

A DuDance Táncegyüttessel, melynek alapítója és vezetője Dudás Tibor, 2010 óta dolgoznak együtt. 2011 tavaszán, a Csilla zenéire készített koreográfiával Európa -és Világbajnokok lettek karibi, dél-amerikai kategóriában.

Az est vendége Caramel, aki Csilla zenekarával más értelmezésben adja elő kedvelt számait.

A koncert egyedi, rendkívüli látványvilága, a pezsgő, tüzes életöröm, a felszabadult zenélés, önfeledt táncolás pazar élményt ígér mindazoknak, akik tartalmas szórakozásra, feltöltődésre vágynak!

S akik még fokozzák a zenei hangulatot:

Kormos János - gitárok
Kovács Ferenc "Öcsi" - trombita, hegedű
Szendőfi Balázs - bass
Takács Márton - percussion
Kovács Norbert - dob
  Szereposztás
Színész 
Szentpéteri Csilla 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet a mobilod kijelzőjén vagy kinyomtatva, papíron is bemutathatod!
  Cím
  Hogy tetszett?