Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
OSCAR
RAM Colosseum - RaM Colosseum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Claude Magnier: Oscar
vígjátéka 2 részbenBertrand Barnier, a gazdag párizsi szappangyár-tulajdonos élete egy hétköznapinak tűnő reggelen teljesen megváltozik. Mindazok, akik fél 9 és déli tizenkettő között meglátogatják – a fiatal könyvelő, a mumpszos masszőr, a lánya, aki valójában nem is a lánya, vagyis tulajdonképpen igen, de mégse… – , rádöbbentik arra, hogy lányos apának lenni nem is olyan egyszerű dolog.

Otthona a követhetetlenül cikázó fekete táskák, elveszett ékszerek, többszörösen elsikkasztott pénzkötegek és lavinaként hömpölygő női fehérneműk özönében egy szempillantás alatt őrültekházává változik, miközben ő már azt sem tudja, mit akar valójában. Egy biztos: A gyereknek apa kell!!! De hol van Oscar? Claude Magnier francia színész, író művéből két híres film is készült. A középkorúak (1967) Louis de Funͨs, a fiatalabb korosztály (1991) Sylvester Stallone főszereplésével láthatták.
  Szereposztás
BERTRAND BARNIER, szappangyáros 
Józsa Imre 
MADAME BARNIER, a felesége 
Csarnóy Zsuzsanna 
CHRISTIAN MARTIN, szappanmenedzser 
Várnai Szabolcs 
CHARLOTTE, az új szobalány 
Kocsis Judit 
JACQUELINE, a hazudós 
Márkó Eszter 
PHILIPPE, masszőr 
Fila Balázs 
COLETTE, Barnier lánya 
Kovalik Ágnes 
BERNADETTE, szobalány-grófné 
Molnár Gyöngyi 
NYIKITA, VASZILIJ,VLADIMÍR, sofőr 
Tarján Péter 
OSCAR, akit mindenki keres 
Vida Ádám 
  Stáblista
Rendező 
Háda János 
A rendező munkatársa 
Hegedűs Zsuzsa 
Díszlet 
Háda János 
Jelmez 
Zsigmond Éva 
Súgó 
Vajda Erzsi 
Ügyelő 
Verebély Mónika 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A RaM Colosseumban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha előzetesen átküldöd azt a rampenztar@experidance.hu email címre - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?